IMG_3421

Junis Kinderopvang

Dalton IKC Klimboom biedt kinderen van 0 t/m 13 jaar een uniek totaalpakket op het gebied van onderwijs, opvang, ontwikkeling en vrije tijd. De opvang wordt verzorgd door Junis.

Moderne kinderopvang

Voor de jongste kinderen is er kinderopvang binnen het IKC. De kinderopvang heeft vier groepen (0 tot 2 jaar, 0 tot 4 jaar, 2 tot 3 jaar en 3 tot 4 jaar). De lokalen zijn modern ingericht en er is een breed speelgoedaanbod. De kinderen hebben een fijne eigen buitenruimte, waar ze direct vanuit de lokalen naartoe kunnen. We gaan er ook graag op uit! Bijvoorbeeld naar het Buytenpark, naar de bibliotheek of bij de dieren kijken in het tuincentrum.

Wil je dat jouw kind in een plezierige en natuurlijke omgeving kan spelen en ontdekken? Bij Junis vind je diverse vormen van kinderopvang.

Naast plezier en vrolijkheid staat Junis ook voor:

  • kwaliteit en het continu in ontwikkeling zijn om te verbeteren;
  • ruime openingstijden en het hele jaar door open (m.u.v. de feestdagen);
  • een gevarieerd en flexibel dienstenaanbod, o.a. losse vakantieopvang en het ruilen van dagen;
  • goede zorg voor en veiligheid van je kind(eren);
  • het bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen door ontwikkelingsgerichte activiteiten, gezond eten en bewegen, en door onze unieke methode om kinderen in hun kracht te laten staan.

En we doen dit alles heel graag in nauwe samenwerking met jou als ouder/opvoeder. We heten jou en de kinderen dan ook van harte welkom en wensen jullie een goede tijd bij ons!

Zie voor meer informatie: www.junis.nl.