Kinderdagverblijf

Integraal kindcentrum (IKC) Klimboom biedt kinderen van 0 t/m 13 jaar een uniek totaalpakket op het gebied van onderwijs, opvang, ontwikkeling en vrije tijd. De opvang van IKC Klimboom wordt verzorgt door Junis.

Moderne kinderopvang
Voor de jongste kinderen is er kinderopvang binnen het IKC. De kinderopvang heeft vier groepen (0 tot 2 jaar, 0 tot 4 jaar, 2 tot 3 jaar en 3 tot 4 jaar). De lokalen zijn modern ingericht en er is een breed speelgoedaanbod. Buiten hebben de kinderen een fijne eigen buitenruimte, waar ze direct vanuit de lokalen naar toe kunnen. We gaan er ook graag op uit! Bijvoorbeeld naar het Buytenpark, naar de bibliotheek of bij de dieren kijken in het tuincentrum.

Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)
Bij het kinderdagverblijf werken we met een VVE-programma van Piramide. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie. Dit programma stimuleert jonge kinderen in een VVE-groep op een speelse manier in hun ontwikkeling. Met passende taal- en ontwikkelingsondersteuning bieden wij kinderen een stevige basis voor als zij doorstromen naar de basisschool.

Meer weten of een keer komen kijken?

Op de website van Junis vindt u de tarieven van de kinderopvang en kunt u uw nettomaandkosten berekenen via de rekentool. Een keertje komen kijken op het kinderdagverblijf? Dat mag altijd! Vraag hier uw rondleiding aan.

Snel naar