Ervaringen

Voor u als nieuwe ouder zijn de ervaringen van leerlingen én andere ouders belangrijk. Wij delen graag hun ervaringen met u.

"In 2013 ging onze oudste zoon voor het eerst IKC Klimboom (toen nog Annie MG Schmidt) en inmiddels gaan alle drie onze kinderen hier naar school. Het persoonlijke karakter van de school, de kennis en kunde van de leerkrachten en de visie achter het Daltononderwijs maken IKC Klimboom een goede basisschool. De samenwerking met kinderdagverblijf Drie Ballonnen verloopt goed en maakt IKC Klimboom daadwerkelijk een integraal kindcentrum"

- Jelger en Anita Moggree

"Wij hebben destijds gekozen voor IKC Klimboom, toen nog Annie MG Schmidt school, vanwege het open karakter van de school. Al bij de intake werk duidelijk dat ieders mening telt en er gekeken wordt naar wat een kind kan en nodig heeft. Nu 7 jaar later kunnen wij beamen dat dit ook daadwerkelijk in de praktijk wordt gebracht. De leerkrachten hebben goed zicht op wat een kind nodig heeft om op zijn eigen niveau te kunnen leren. Daarnaast is het contact met leerkrachten erg prettig. En mocht er iets zijn dan staat de deur altijd op en wordt er serieus naar een oplossing gezocht.

Het Dalton onderwijs was 7 jaar geleden nog in opbouwende fase. We hebben de school zien groeien tot een volwaardige Daltonschool en ervaren dit als zeer positief. Onder andere het leren samenwerken en plannen van je werk zal altijd een toegevoegde waarde blijven. Naast het gewone schoolwerk worden er ook tal van (thema) activiteiten georganiseerd. Super leuke en ook nog eens heel leerzaam. Op deze manier blijft het echt hangen. Als voorbeeld, afgelopen zomer tijdens onze gezinsvakantie in Italië werd in de toren van Pisa het landenthema van een aantal jaar geleden nog eens aangehaald door onze kinderen. Echt heel leuk! Ga zo door IKC Klimboom."

- Leonie Bierhuizen, moeder van Sandro (gr 7), Diyon (gr 5) en Jari (gr 4)


Snel naar